torsdag 30. april 2015

Klar for Frankrike

Meg og Sigrid - strålende fornøyd
I neste uke bærer det avgårde til Frankrike. Mange ser nok for seg at en tur til Frankrike betyr shopping, vin og mat. Ja, for oss er det iallefall de to siste - for shoppingen gjorde vi unna i Hammerfest idag.

I dag hadde vi oss en skikkelig shoppingrunde hvor kjoler, sko, bukser, strømpebukser, neglelakk og alle andre nødvendigheter ble handlet inn. Slik at når vi setter oss på flyet på onsdag, så er det bare å senke skuldrene og vite at vi har alt med oss - fra Hammerfest!

Runden ble selvfølgelig startet med en god kopp kaffe på Nr. 19. Deretter bar det avgårde fra butikk til butikk. Det var helt fantastisk å se den ene butikken etter den andre som nå har fått inn masse flotte vår varer. Det ble mange fristelser - noen fikk være med hjem!


På B-Young møtte vi glade og hjelpsomme damer som fristet oss med både bukser og kjoler. Her fant vi alt vi hadde håper på og mere til. Både klesbutikkene Cava og Hennes Konfeksjoner medførte flere bæreposer i hendene, for ikke å snakke om servicen vi møtte på Cubus på Nissensenteret. Selvfølgelig leverte også Company både på utvalg og service (som alltid!) og Eurosko hadde både sko og såler!

Til deg som ikke har vært i byen på en stund vil jeg absolutt anbefale å ta en tur. Smilende og blide folk møter deg på butikkene og jammen har de ikke lagt opp til fristende utstillinger også!

God langheld!