torsdag 14. juli 2016

HæsjtæggHammerfest - #Hammerfest

Har du også sett at det stadig er flere som bruker # fremfor ord i sosiale medier? Har du lurt på hvorfor? Jeg tror jeg kan forklare hvorfor, og kanskje du også kan bruke det når du "snakker" til dine venner i sosiale medier.


Se for deg at det er en vakker sommerdag og du sitter på terassen hjemme, på Jernteppes uteterasse eller står på Storfjellet å nyter sola. Lykkerusen pumper igjennom blodårene og du kjenner at akkurat dette skulle du ønske flere opplevde.
Du velger kanskje å ta et bilde å dele det med dine venner på instagram eller tvitter (Facebook har ikke denne funksjonen ennå). Du skriver teksten:


"Nyter sola i Hammerfest. Nydelig sommervær i arktisk.  Se hvordan det glinser i Barentshavet. Finnmark er bare nydelig om sommeren".

Dersom du hadde valgt å skrive denne teksten med # kunne mange flere fått sett bilde du delte.

"Nyter sola i #Hammerfest. Nydelig sommerdag i #arktisk. Se hvordan det glinser i #Barentshavet. #Finnmark er nydelig om sommeren". 

Det beste av alt er at vennene dine kunne trykket på #Hammerfest og fått sett flere bilder fra Hammerfest.

Jeg vil oppfordre deg til å bruke #Hammerfest, #nordnorge og #norge i sommer. Vis vennene dine, og resten av verden, den flotte byen og den flotte landsdelen vi bor i. Ved å bruke #norge vil alle som trykker seg inn på denne eller søker på #norge se bilder fra Hammerfest og Finnmark.

Forslag på # til sommerbildene:
#Hammerfest
#Finnmark
#nordnorge
#norge
#visitnorway
#arctic
#arcticsummer
#syktlangtnord